SUDEDAMOSIOS DALYS
kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga. DAUG SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 55 %.
ALERGENAI (PAPILDOMA INFORMACIJA)
Gali būti PIENO, GLITIMO, ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.
LAIKYMO SĄLYGOS
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
MAISTINĖ VERTĖ (100 G/ML)
Energinė vertė | 2260 kJ / 540 Kcal |
Riebalų | 34,8 g. |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 20,8 g. |
Angliavandeniai | 46,6 g. |
iš kurių cukrų | 43,9 g. |
Skaidulinės medžiagos | 11,4 g. |
Baltymai | 5,4 g. |
Druskų | 0,01 g. |